Wat is transformatieve lifecoaching?

Home - Wat is transformatieve lifecoaching

WAT IS TRANSFORMATIEVE LIFECOACHING?

Transformatieve lifecoaching draait om verandering, zoals de naam al aangeeft. Het is een krachtige methode om positieve veranderingen in je leven te bewerkstelligen.

Vaak houden we vast aan gewoontes en gedachtenpatronen omdat ze vertrouwd zijn. Maar als je blijft doen wat je altijd hebt gedaan, zul je krijgen wat je altijd hebt gehad. Transformatieve lifecoaching biedt een unieke aanpak om negatieve gedachtenpatronen aan te pakken en te doorbreken, waardoor negativiteit automatisch verdwijnt.

Tijdens een sessie is er volop ruimte om je verhaal te delen. De lifecoach stelt doordachte vragen die nieuwe inzichten onthullen. Je leert niet alleen meer over jezelf, maar ook over je relaties met anderen. Het stelt je in staat om controle te krijgen over je emoties, wat buitengewoon effectief kan zijn in diverse levenssituaties, inclusief het omgaan met stress, burn-out en depressie.

 

WAT KAN LIFECOACHING VOOR JE BETEKENEN?

Lifecoaching biedt tal van voordelen, waaronder:

  • Emotionele Controle: Je krijgt de kracht om je emoties te beheersen, wat essentieel is bij het omgaan met stress, burn-out en depressie.
  • Innerlijke Rust: Je zult merken dat de puzzelstukjes van je leven op hun plaats vallen, wat leidt tot innerlijke rust, een cruciaal element in het herstelproces.
  • Zelfinzicht: Je begrijpt jezelf beter en kunt daardoor irritaties, boosheid, en angst verminderen, wat helpt bij de behandeling van deze aandoeningen.
  • Energie en Vertrouwen: Lifecoaching geeft je energie, versterkt je zelfvertrouwen en brengt plezier terug in je leven, wat van vitaal belang is bij het overwinnen van burn-out en depressie.
  • Positiviteit en Geluk: Het vergroot je positiviteit en draagt bij aan een gelukkiger leven, wat een belangrijk aspect is in het herstelproces van stress, burn-out en depressie.

IS LIFECOACHING IETS VOOR JOU?

Overweeg lifecoaching als:

  • Je je niet lekker in je vel voelt.
  • Je regelmatig onrustig of snel geïrriteerd bent.
  • Boosheid, angst of machteloosheid je vaak overvallen.
  • Je te maken hebt met stress, burn-out of depressie.
  • Je moeite hebt met het maken van keuzes of het uiten van je eigen mening.

Negatieve gedachten kunnen je welzijn en mentale gezondheid beïnvloeden, en het is mogelijk om deze te stoppen en te vervangen door positievere gedachten, wat kan bijdragen aan het herstel van stress, burn-out en depressie.

Contact

 

Jeroen Bruulsema

Transformatief mediator/lifecoach, sport & voedingsdeskundige

 

De kampen 6

7991 EL Dwingeloo

 

+31 6 23 815 351

Info@mediator-lifecoach.nl

KvK-nummer: 80611206

Aangesloten bij

ITCO

Scroll naar boven