Wie ben ik?

OVER MIJ

Ik ben Jeroen Bruulsema, 37 jaar oud, trotse vader van een prachtige dochter en woonachtig in Dwingeloo. Mijn passies omvatten diverse sporten, zoals schaatsen, skeeleren, hardlopen en wielrennen, evenals het koesteren van tijd met vrienden en familie.

PERSOONLIJKE ERVARING EN TRANSFORMATIE

In het leven kunnen we ons soms geconfronteerd zien met schijnbaar onoverkomelijke situaties. Zo heb ik zelf een periode meegemaakt waarin mijn ex-partner en ik dreigden te belanden in een pijnlijke vechtscheiding. Gelukkig zijn we erin geslaagd een oplossing te vinden waar we beiden volledig tevreden mee zijn, dankzij bemiddelingssessies. Deze ervaring bracht ons dichter bij elkaar, zodat we nu met vreugde onze ouderrol kunnen vervullen voor ons dierbare kind.

Deze gezamenlijke inspanning heeft niet alleen energie en frustratie bespaard, maar heeft ons ook tot goede vrienden gesmeed. Het is met trots dat ik kan zeggen dat we elkaar nu beter begrijpen dan ooit tevoren.

MISIE

Mijn persoonlijke missie is gebaseerd op de kracht van verbinding, zowel met onszelf als met anderen, omdat dit het leven aanzienlijk verrijkt. Ik streef ernaar om zoveel mogelijk mensen deze waardevolle les bij te brengen.

PASSIE

Mijn passie ligt in het begrijpen van de complexiteit van ons brein en het ontstaan van conflicten en negatieve gedachten. Deze materie fascineert me mateloos.

VISIE

Ik geloof dat door conflicten en negatieve gedachten bij hun kern aan te pakken, we energie vrijmaken voor de mooie aspecten van het leven. Hierdoor ontstaat ruimte voor vreugde en plezier.

 

Jeroen Bruulsema
Scroll naar boven