Wie ben ik?

HOME - OVER MIJ

DIT BEN IK

Ik ben Jeroen Bruulsema, 37 jaar, woonachtig in Dwingeloo samen mijn dochter die ik om de week bij me heb i.v.m. co-ouderschap.

Mijn hobby's zijn sporten (schaatsen, skeeleren, hardlopen, wielrennen) en vind het leuk om af te spreken met vrienden en familie.

Je kunt in situaties terecht komen waarin de oplossing onmogelijk lijkt. Dit heb ik persoonlijk ook meegemaakt toen mijn ex-partner en ik in een vechtscheiding terecht zouden komen. Gelukkig kwamen we tot een oplossing waar we beide 100% tevreden mee zijn. Wat we te danken hebben aan de mediation-sessies. We zijn dichter tot elkaar gekomen en kunnen we weer leuke ouders zijn voor ons kleine wonder.

Doordat we samen er op deze manier zijn uitgekomen is ons veel energie en frustratie bespaard gebleven. We zijn nu goede vrienden van elkaar en ik durf te zeggen dat we elkaar beter begrijpen dan ooit tevoren.

Door het mediation-traject heb ik inzichten gekregen waar ik daarvoor niet bewust van was. Dit heeft mijn ogen geopend op veel meer vlakken van het leven. Omdat ik zo enthousiast was van de methode ben ik de opleiding gaan doen die hierbij hoorde.

Jeroen Bruulsema

Missie

Door verbinding met jezelf en met anderen is het leven een stukje mooier. Dat leer ik graag zoveel mogelijk mensen.

 

Passie

Hoe werkt ons brein en wat is de reden dat conflicten en negatieve gedachtes ontstaan. Al deze materie vind ik super interessant.

 

Visie

Door conflicten en negatieve gedachtes bij de kern aan te pakken, zal er veel energie over blijven voor leuke dingen in het leven.