Wat is transformatieve mediation?

Home - Wat is transformatieve mediation?

Transformatieve Mediation: Het Pad naar Tevredenheid voor Iedereen

Transformatieve mediation draait om het herstel van relaties, waardoor er ruimte ontstaat voor een oplossing waarbij alle betrokken partijen tevreden kunnen zijn.

Conflicten gaan vaak gepaard met heftige emoties, waardoor effectieve communicatie vaak verloren gaat. Dit maakt het vinden van een bevredigende oplossing vrijwel onmogelijk. In veel gevallen eindigt dit voor de rechtbank, waarbij er altijd een winnaar en verliezer is.

Transformatieve mediation biedt een alternatief. Stel je voor dat er een oplossing is waarbij iedereen tevreden kan zijn.

Onze mediator hanteert een unieke methode, waarbij relatieherstel prioriteit heeft. Dit lijkt misschien onmogelijk, maar niets is minder waar. Door deze unieke aanpak kunnen we succes garanderen.

Zodra emoties geen invloed meer hebben op het conflict, wordt het veel gemakkelijker om een bevredigende oplossing te vinden waar iedereen tevreden mee kan zijn.

Wat Kan Transformatieve Mediation Voor Jullie Betekenen?

Het bereiken van een oplossing waar iedereen tevreden mee is, heeft talloze voordelen:

  • Het kost minder energie.
  • Het bespaart geld in vergelijking met juridische procedures.
  • Het verbetert de stemming.
  • Het bevordert een goede nachtrust en innerlijke rust.

Voor Wie Is Mediation Geschikt?

Of het nu gaat om een conflict met een werkgever, werknemer, familie, buren of een partner, onze mediator kan helpen om tot een bevredigende oplossing te komen. Of het nu gaat om een arbeidsconflict, familieruzie, burenruzie of relatieproblemen, mediation helpt om conflicten op een constructieve manier op te lossen, zodat alle partijen tevreden zijn. Dit bevordert rust en tevredenheid voor iedereen.

Zelfs als een van de betrokken partijen niet bereid is om mee te werken, kan mediation nog steeds een effectieve oplossing zijn. Het oplossen van woede en irritatie zal leiden tot innerlijke rust, wat van essentieel belang is voor geluk in het leven.

Contact

 

Jeroen Bruulsema

Transformatief mediator/lifecoach, sport & voedingsdeskundige

 

De kampen 6

7991 EL Dwingeloo

 

+31 6 23 815 351

Info@mediator-lifecoach.nl

KvK-nummer: 80611206

Aangesloten bij

ITCO

Scroll naar boven