Reviews Mitchell

Eind vorig jaar begon het allemaal

"Ik begon mijzelf machteloos te voelen op elk vlak van het leven. Het ging slechter en slechter met mij. Uiteindelijk was ik zo ver, ik had het diepte punt van mezelf bereikt. Niks werkte meer en de positieve kant van alles zag ik niet meer in. Het voelde alsof er nooit een einde zou komen aan alle ellende. School was geen optie meer in mijn ogen. Werken deed ik amper en als ik het deed zag ik er enorm tegenop. Er was een tijd dat ik er zo diep in zat dat ik mijn bed niet eens meer uitkwam en letterlijk niks meer wou. Die periode heeft zowat een half jaar geduurd.

 

Tot ik op een gegeven moment bij mezelf dacht:

Wil ik dit zo nog verder? Dit is toch niet de enige optie in het leven? Dit moet anders kunnen. Toen dat eenmaal in mijn hoofd rond begon te zweven, gebeurde er iets verbazingwekkends.

Jeroen vertelde mij dat hij zich bezig hield met dingen op het vlak van psychologie. Ik bedacht mij geen seconde en trok aan de bel. Ik vertelde hem waar ik mee zat en vroeg om hulp. Hij accepteerde dat met alle liefde. Vanaf dat moment begon alles op een positieve manier te veranderen. We spraken af en hij paste de methode die hij had geleerd toe bij mij. Al na de eerste keer dat we de methode hadden toegepast voelde ik mij al zoveel beter. Zonder het besef dat dit het begin was van alle mooie dingen die mij tegemoet zouden komen! Ik zag in dat ik toen die tijd als het ware een bril droeg die mij de verkeerde werkelijkheid liet zien. Met de tijd begon ik overal weer zin in te krijgen. Ik voelde mij onverwoestbaar tot op de dag van vandaag nog steeds. Alles zat en zit weer mee! De enorme hoeveelheid positieve energie die je ermee opwekt is ongekend. Ik zie alles positief in, problemen zijn voor mij onbekend het keert zich om in uitdagingen. Uitdagingen die ik graag aanpak met een positieve kijk erop. Al met al heeft dit mijn leven compleet veranderd. Ben er 100% van overtuigd dat degene die dit leest zijn of haar leven ook een mega switch kan geven ongeacht je leeftijd, kennis of situatie (ik heb al meerdere resultaten gezien bij andere die super positief zijn).

Om een lang verhaal kort te maken

Het is het meer dan waard om dit traject te volgen als je ziet wat je er uiteindelijk voor terug krijgt en dat is onvoorstelbaar mooi. En vergeet niet ieder persoon doet het op zijn eigen tijd! geloof in jezelf, wees vastberaden en geeft niet op. Vroeg of laat ga je het ervaren, het geluk, de positieve energie, de zin in het leven, gewoon alle goeie dingen die er zijn. Iedereen kan het jij dus ook!! Ik raad het echt iedereen aan om dit traject te volgen nogmaals!!!

Ik ben Jeroen eeuwig dankbaar voor wat hij me gebracht heef!

(Fun fact, je gaat erachter komen dat de oplossing in jezelf ligt ) *mark my words*"

- Mitchell
13-10-2020
Scroll naar boven