Stop conflicten of negatieve gedachtes

Aanpak vanuit de kern van het probleem.

Mediation

(Conflictoplossing)

Ben je terecht gekomen in een conflict en komen jullie samen niet meer tot een oplossing?

 

Lifecoaching

(Persoonlijke ontwikkeling)

Doordat je veel meemaakt in je leven, kan het voorkomen dat je in een negatieve spiraal terecht komt.

 

Stop onrustig gevoel

Stress

Burn-out

Depressie

AANGESLOTEN BIJ ITCO

JB Mediator-lifecoach is aangesloten bij het Instituut Transformatieve Conflictoplossing (ITCO).  Bij ITCO zijn mediators en coaches aangesloten die zijn opgeleid in deze vorm van conflictoplossing bij een door een erkent opleidingsinstituut (MFN).

ITCO is een netwerk die elkaar verbindt en het vermogen creëert om verschil te maken.

Transformatieve mediation & lifecoaching

Snel en zeer effectief

In een mediation gesprek komen we tot een oplossing, waarbij beide partijen tevreden mee zullen zijn. Dat is mogelijk zonder water bij de wijn te hoeven doen ook al lijkt dat op dit moment onmogelijk.

In een lifecoach gesprek bereiken we jou doel. Leer controle te krijgen over jouw emoties. Krijg antwoorden waarom jij je zo voelt. Leer negatieve gedachtes stop te zetten. Met als resultaat controle te krijgen over jouw gevoelens.

You have two choices take it or leave it

Voel je niet langer alleen, onbegrepen of machteloos. 

Kom in actie want niets is wat het lijkt.

Review Michael

In de sessies heb ik antwoorden gekregen op vragen waar ik mee zat. Heb hier veel aan gehad, het heeft mijn ogen heropend. Leerzaam omdat mijn gedrag door andere mensen word gespiegeld. Al die tijd gingen er zaken minder goed doordat ik niet bewust was van mijn eigen gedrag. Deze methode heeft mijn helderheid en inzicht gegeven waar ik echt wat mee kan.

 

 

Klik voor nog een review

Review Jasper

Vanuit een kennis, die veel last had van overprikkelingen, had ik gemerkt dat de aanpak van Jeroen hem prachtige handvatten heeft gegeven:

De kennis heeft een prachtig zelfinzicht ontwikkeld + een werkwijze aangeleerd om zijn negatieve gedachtes een halt toe te roepen. Hierdoor kan hij met een objectievere bril naar zichzelf en zijn omgeving kijken.

Resultaat: de overprikkelingen zijn meer onder controle en de daarmee gepaarde frustratie neemt af. Naar anderen ervaart hij meer toegankelijkheid en hij straalt meer rust uit. En als gevolg hiervan merkt hij dat hij meer sociale contacten aan gaat.

En dit door de handvatten van Jeroen. Geweldig toch?

Veel gestelde vragen

Wat is mediation?

Tijdens mediation-sessies ga je samen met de andere partij(en) komen tot een oplossing onder begeleiding van een mediator. Bij een mediator kunnen alle partijen hun verhaal kwijt, met als doel elkaar te kunnen horen en samen tot een oplossing te komen. De behoefte, zorgen en wensen worden meegenomen in de oplossing.

Lees meer
Wat is lifecoaching?

Tijdens een lifecoach-sessies ga je samen met de lifecoach blokkades weggehalen. Een lifecoach helpt je anders te kijken naar situaties. Door nieuwe inzichten te krijgen leer je veel van jezelf en de mensen om je heen.

Lees meer
Ik voel me vaak erg moe, heb ik een burn-out?

BURN-OUT: WAT JE MOET WETEN

Burn-out krijg je wanneer je te lang last hebt van stress. Je lichaam en geest raken uitgeput waardoor er klachten kunnen ontstaan.

Een burn-out kan ontstaan op het werk/school of door andere contact relaties maar ook geldproblemen of andere stres gerelateerde oorzaken.

Lees meer

Wil je gebeld worden?

Laat je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op