Hulp speciaal voor jou!

Stop conflicten of negatieve gedachtes

Mediation

Ben je terecht gekomen in een conflict en komen jullie samen niet meer tot een oplossing? Dan is het de kunst om een oplossing te vinden zodat alle partijen tevreden zullen zijn met de uitkomst. Via transformatieve mediation is dat mogelijk.

Lifecoaching

Voel je je vaak rot en sta je op het punt hulp te vragen? Via transformatieve lifecoaching kun je al na enkele gesprekken zeggen dat die periode achter je ligt. Het leren controle te krijgen over hoe je je voelt, geeft rust, energie en zelfvertrouwen.

AANGESLOTEN BIJ ITCO

JB Mediator-lifecoach is aangesloten bij het Instituut Transformatieve Conflictoplossing (ITCO). Bij ITCO zijn mediators en coaches aangesloten die zijn opgeleid in deze vorm van conflictoplossing bij een door een erkend opleidingsinstituut (MFN).

ITCO is een netwerk die elkaar verbindt en het vermogen creëert om verschil te maken.

MISSIE

Ik wil mensen helpen naar een duurzame oplossing. Dit doe ik door een unieke methodiek aan te reiken aan mensen die in een lastige periode verkeren.

PASSIE

Ik vind het super interessant hoe ons brein werkt en wat de reden is dat conflicten en negatieve gedachtes ontstaan.

En om bij te mogen dragen aan een duurzame oplossing vind ik super gaaf.

VISIE

Door conflicten en negatieve gedachtes bij de kern aan te pakken, zal een probleem daadwerkelijk opgelost worden.

Niets is wat het lijkt!

Reviews

Michael

In de sessies heb ik antwoorden gekregen op vragen waar ik mee zat. Heb hier veel aan gehad, het heeft mijn ogen heropend. Leerzaam omdat mijn gedrag door andere mensen word gespiegeld. Al die tijd gingen er zaken minder goed doordat ik niet bewust was van mijn eigen gedrag. Deze methode heeft mijn helderheid en inzicht gegeven waar ik echt wat mee kan.

22/10/2022

Jasper

Vanuit een kennis, die veel last had van overprikkelingen, had ik gemerkt dat de aanpak van Jeroen hem prachtige handvatten heeft gegeven:

De kennis heeft een prachtig zelfinzicht ontwikkeld + een werkwijze aangeleerd om zijn negatieve gedachtes een halt toe te roepen. Hierdoor kan hij met een objectievere bril naar zichzelf en zijn omgeving kijken.

Resultaat: de overprikkelingen zijn meer onder controle en de daarmee gepaarde frustratie neemt af. Naar anderen ervaart hij meer toegankelijkheid en hij straalt meer rust uit. En als gevolg hiervan merkt hij dat hij meer sociale contacten aan gaat.

En dit door de handvatten van Jeroen. Geweldig toch?

14/09/2022

Veel gestelde vragen

Wat is mediation?

Tijdens mediation-sessies ga je samen met de andere partij(en) komen tot een oplossing onder begeleiding van een mediator. Bij een mediator kunnen alle partijen hun verhaal kwijt, met als doel elkaar te kunnen horen en samen tot een oplossing te komen. De behoefte, zorgen en wensen worden meegenomen in de oplossing.

Lees meer
Wat is lifecoaching?

Tijdens een lifecoach-sessies ga je samen met de lifecoach blokkades weggehalen. Een lifecoach helpt je anders te kijken naar situaties. Door nieuwe inzichten te krijgen leer je veel van jezelf en de mensen om je heen.

Lees meer
Ik voel me vaak erg moe, heb ik een burn-out?

BURN-OUT: WAT JE MOET WETEN

Burn-out krijg je wanneer je te lang last hebt van stress. Je lichaam en geest raken uitgeput waardoor er klachten kunnen ontstaan.

Een burn-out kan ontstaan op het werk/school of door andere contact relaties maar ook geldproblemen of andere stres gerelateerde oorzaken.

Lees meer

Wil je gebeld worden?

Laat je gegevens achter en we nemen spoedig contact met je op